top of page

TJÄNSTER

Vi skapar snygga visuella material till företagskunder inom alla branscher.  Porträttfotografering, verksamhetsfoto, film, event och lifestyle. Vi jobbar på plats hos er eller i studio. Vi hjälper er hela vägen och erbjuder företagsfotografering och företagsfilm med offert & fast pris på alla uppdrag. Nedan kan du läsa om hur vi arbetar och ser på de olika genres av fotografering och företagsfilm vi arbetar med. Ett företags varumärket är alltid i fokus när nya bildidéer tar form.

 

Vill du ha ett snabbt prisexempel eller en offert på porträtt? Kontakta oss nu!

Företagsporträtt

 

De anställda är många gånger det viktigaste ansiktet utåt för ett företag. Fina företagsporträtt skapar ett personligt och seriöst intryck samt kan användas i många sammanhang. Bra personalporträtt har dessutom blivit allt viktigare i och med den digitala värld vi lever i. Stora delar av kontakten mellan företag och dess kunder sker via olika digitala plattformar, där bilder kompletterar det digitala kundmötet. 

 

Innan man tar fram bilder av medarbetarna är det bra att ha fastställt vilket uttryck man vill att bilderna ska förmedla. Därefter anpassar man exempelvis bakgrund, ljussättning, färgställning, utryck m.m. efter framtagen målbild. Ett medarbetarporträtt är ett fragment av ett företagets kultur, varumärke, uttryck och kan t.ex. förmedla senioritet, expertis, tillgänglighet, professionalism eller lekfullhet. Självklart tar vi även gruppbilder.

 

Vi jobbar framförallt i Stockholm, men kan även ta uppdrag utanför länets gränser. Det finns främst två sätt att ta ett medarbetarporträtt på: studioporträtt eller miljöporträtt.

 

 

Studioporträtt

 

När vi fotar personalporträtt är studioporträttet kanske det vanligaste bland företag idag. Andas vanligtvis en känsla av prydlighet, enhetlighet, business, klassiskt och något mer konservativt jämfört med miljöporträtt. 

 

Det är vanligt att vi tar med vår .portabla studio och tar bilderna på plats på företaget i fråga. Ni behöver alltså inte komma till oss.

 

 

Miljöporträtt

Passar ofta bra som pressbilder eftersom tidningar vill ha bilder som matchar övriga redaktionella inslag. Dock går det självklart bra att använda miljöporträtt som personalfoton också, det är bara en fråga om smak och vad man vill att bilden ska utstråla.

 

En fördel med miljöporträtt är att de kan kännas lite mer avslappnade och än mer levande i tonaliteten jämfört med studiobilder, som kan kännas strikare. Ett miljöporträtt bör planeras lite extra då mkt annat kan komma med i bilden, som i sin tur präglar uttrycket.

 

 

 

Interiörfotografering & exteriörfotografering

 

Vi fotar inredning och miljöer. Vi hjälper företag att visa allt från hur deras kontor, mässmontrar, butiker, fabriker m.m. ser ut. Vi är noggranna och har flera års erfarenhet inom området. Några av utmaningarna är att skapa en jämn belysning, undvika reflektioner och mörka partier, arrangera bilden på ett bra sätt och efterbearbetning. Utmaningar som vi gärna tar oss an.

 

 

Verksamhetsbilder & lifestylebilder  


För att skapa en känsla för företaget och hur det är på arbetsplatsen, fotar vi också bilder som är “mitt-i-arbetet”. Det kan t.ex. vara under ett möte eller när någon utför sitt dagliga arbete. Med dessa bilder visar man än mer vad som äger rum bakom kulisserna på företaget och t.ex en hemsida blir än mer personlig.

Företagsfilm

 

Tillsammans med våra kunder tar vi fram filmidéer och filmer som tar avstamp i företagets utmaningar, mål och riktning. Vi har bland annat producerat film inom employer branding, kundcase, reklam, rekrytering, med mera. 

 

Eventfotografering

 

Ska ditt företag arrangera ett event och söker en eventfotograf? Vi har många års erfarenhet av att fotografera event. Vi tar fram professionella bilder som fångar rätt ögonblick med rätt känsla. Vi har fotat allt från stora event som gått av stapeln i Globen till exempelvis mindre mingel på kontor - så tveka inte att kontakta oss, oavsett om det gäller ett större eller mindre event.

 

 

 
 

 

 

bottom of page