top of page

Att vara fotograf i Stockholm

Att arbeta som fotograf i Stockholm är bland det roligaste man kan göra. Det kryllar ju av företag här så vi har äran att träffa så mkt människor och olika företag när vi gör jobb. Det är det som är det absolut roligaste förutom själva fotograferandet - mötet med alla människor!=)

Kontakta oss om du behöver bilder till ditt företag, vi har många års erfarenhet och har arbetat med väletablerade företag och varumärken som fortsätter att anlita oss. Förutom medarbetarporträtt har vi fotat allt från event till reklambilder genom åren.


Utvalda inlägg
Titta in snart igen
När inlägg har publicerats hittar du dem här.
Senaste inlägg
Arkiv
Sök efter taggar
Inga taggar än.
Följ oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page